پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

زالی:در وارونگی هوا ویروس زمان بیشتری در فضا می ماند

فرمانده ستاد مدیریت کرونا تهران با اشاره به ارتباط میان مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا با آلودگی هوا، بر لزوم اتخاذ تصمیمات موثرتر تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر علیرضا زالی در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا ضمن قدردانی از استاندار تهران برای داشتن نگاه سلامت محور در استان تهران گفت: ارتباط بین مرگ و میر کرونا و آلایندگی هوا وجود دارد و در شرایطی که شاهد افول پیک سوم در تهران هستیم به دلیل حجم و تراکم جمعیتی در این استان روند افول تدریجی و آرام است.

وی گفت: در حال حاضر 2 هزار و 100 نفر بیمار با تشخیص قطعی این بیماری بستری هستند. هر چند که شرایط مطلوب تری نسبت به گذشته داریم اما همچنان با حجم بیماران مواجه هستیم و 290 نفر روز گذشته در شرایط بحرانی بیماری کرونا قرار داشتند.

وی افزود: مساله مهم این است که آلایندگی هوا از طریق ایجاد حساسیت ها، فرد مستعد ابتلا به بیماری را در خطر ابتلا به کرونا قرار می دهد. سیستم مژک ها نقش مهمی در سیستم تنفسی دارند و در بیماری کرونا و زدودن فضای تنفسی از ویروس نقش بسزایی دارند که آلودگی هوا تاثیر بسیاری بر روی آنها دارد. در وارونگی هوا ویروس زمان بیشتری در فضا می ماند.

وی ادامه داد: ظرفیت بخش های تنفسی ما که آنها را برای بیماران کرونایی اماده کرده ایم ممکن است توسط افرادی که به دلیل آلودگی هوا به بیمارستان ها مراجعه می کنند تحت تاثیر قرار گیرد. علی رغم  اعمال همه محدودیت ها کماکان درشهر تهران، تقریبا تغییر محسوسی متناسب با محدودیت ها نمی بینیم لذا باید آسیب شناسی شود که محدودیت های ستاد ملی تا چه میزان اجرایی می شود. از آمار ایستگاههای مترو نیز مشخص شده در ساعتهای پیک الگوی استفاده از مترو تغییری نکرده است البته محدودیت های شبانه اثر بسیار خوبی داشته است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده